Попри хвилювання – виявила, що літати абсолютно не страшно й навіть захоплююче. Для дівчини – це перші поїздка за кордон й участь у міжнародному змаганні:
«Найціннішою для мене стала можливість зануритись у абсолютне різноманітне середовище людей з різних країн і частин світу. Мені було цікаво дослідити особливості їхніх менталітетів, розпитати про країни та знайти нових друзів. Тепер я маю подруг у Тайланді, Кореї, Бразилії, Малайзії, Японії.
Важливим для мене було і гідне представлення України. Я багато спілкувалася про війну та розповідала людям правдиву інформацію.
Мені надзвичайно сподобалось досліджувати Португалію, дізнаватись більше про її культуру, історію та їжу».
Христина обожнює наукову фантастику, зокрема книгу «Марсіанські Хроніки» Рея Бредбері та фільм «Інстерстелар» Крістофера Нолана. Сама б хотіла створювати художню анімацію:
«Мистецтво здатне лагідно, але потужно впливати на людей та відкривати їм нові сторони певних ситуацій. І я хотіла б долучитись до цього, оповідати унікальні історії, доносити через них власні почуття, пояснювати важливі проблеми, пропонувати шляхи їх вирішення.»
До вивчення філософії Христину також привела любов до творчості:
«Я завжди любила писати, та одного разу збагнула, що можу використати своє зацікавлення щоб ділитись власними думками та долучатись до обговорення філософів та їх ідей. Я знайшла декілька однодумців і ми разом почали досліджувати цю науку. Допомогли також і різноманітні школи філософії від Мала академія наук України у яких я брала участь.»
Ми захоплені цілеспрямованістю Христини й віримо в її талант і наполегливість.