Завершується 2023 рік. Рік, який був нелегким для нас усіх , проте наповнений новим досвідом для Львівської обласної МАН. Наші учні вразили креативністю та різноманітністю наукових досліджень, які було представлено цього року. Від біології та фізики до інформаційних технологій – учнівські проєкти стали джерелом натхнення для всіх нас!
2023 рік для Львівської обласної Малої академії наук був багатим на перемоги у всеукраїнських заходах та міжнародних конкурсах. Наші талановиті учні стали учасниками різноманітних наукових турнірів, де проявили найвищий рівень підготовки. Їхні здобутки – це прояв любові до науки!

З метою розвитку інтелектуальних здібностей, формуванню патріотизму, національної свідомості, обласна МАН провела понад 40 обласних заходів. Креативність визначає нашу академічну спільноту, робить її творчою лабораторією для лідерів-інноваторів. Разом долаємо виклики, створюємо атмосферу взаєморозуміння та підтримки. Дякуємо викладачам, батькам та партнерам за підтримку. Разом будуємо майбутнє України через науку! Дякуємо Збройним Силам України за можливість розвивати освіту!