Учасниками школи були учні загальноосвітніх навчальних закладів Херсонської та Дніпропетровської областей, учні з числа внутрішньо переміщених осіб з Харківської і Запорізької областей та м. Львова і області. Заняття відбувалися офлайн та в онлайн -форматі ( на платформі ZOOM).

         З навчальною метою учні опанували такі ресурси: EO «Browser», «Giovanni», «Google Earth Engine», «Google Earth Pro», Google My Map, Ventusky,WORLDview,Windey та набули навиків роботи з відкритими супутниковими даними. Використовуючи в реальному часі дані (ДЗЗ), учні відкривали для себе сучасні методи наукових досліджень. Ознайомившись з ресурсом Google My Map, найактивніші учасники до участі у Всеукраїнському конкурсі «Save Спадок». З числа учасників школи створено дві команди.

         На останньому занятті найактивніші учасники продемонстрували свої міні-проєкти та переконалися, що досліджувати нашу планету цікаво, захоплююче, вражаюче. До підсумкового засідання долучилася Світлана Бабійчук, завідувач лабораторії ГІС та ДЗЗ Національного центру “Мала академія наук України”, яка привітала учнів з успішним завершенням Літньої профільної школи.

        Учасники школи отримали сертифікати та запрошення на навчання у відділення наук про Землю Львівської обласної МАН. 

         

                                                                             Любомира Шевчук, керівник Літньої профільної школи