Учора, 27 лютого 2024 року, для Львівської МАН відбулось історичне рішення: будинок на вул. Коперника, 42 буде передано на баланс КЗ ЛОР “Львівська обласна Мала академія наук”. Рішення підтримали 48 депутатів Львівської обласної ради.
 
На 46 році існування Малої академії наук нарешті виділено повноцінне приміщення для організації роботи з обдарованими учнями міста Львова та області.
 
Висловлюємо щиру подяку Львівській обласній раді, депутатському корпусу, комісії з питань освіти і науки, зокрема Парасковії Дворянин, Звениславі Калинець та Іванові Стецьковичу, директору департаменту освіти і науки Олегові Пасці за можливість надати гідні умови для науки та творчості талановитим школярам.
 
Дякуємо за підтримку першому президенту МАН академіку Ігорю Юхновському, президенту Львівської обласної МАН академіку Романові Гладишевському, президентові Малої академії наук України академіку Станіславові Довгому, першій директорці МАН Лесі Бартіш, журналістці Тетяні Вергелес, а також багатьом друзям, випускникам і симпатикам МАН.
 
Віримо, що майбутнє України будуватимуть діти, яких підтримали цим доленосним рішенням.
 
Дякуємо за небайдужість, підтримку, активну громадянську та людську позицію щодо майбутнього нашої науки!