16 лютого команда savED організовує в Києві закритий допрем’єрний показ документального фільму «Ми. Майбутнє». У фільмі розповідаються історії п’яти підлітків з Харкова, Запоріжжя, Миколаєва, Каховки та Львова. Кожен з героїв — сміливий, талановитий і вмотивований відновлювати Україну не лише після перемоги, а вже зараз.

Дарій Кузьмінський, учень Львівської обласної Малої академії наук, став одним із п’яти українських підлітків, чиї історії та проєкти увійшли до фільму “Ми. Майбутнє”. Дарій пояснив, для чого потрібен масштабний український центр медичних досліджень та поділився своїм досвідом проживання війни, мріями й проєктами для їх втілення.

 

Після допрем’єрного показу герої вирушать до Великої Британії — 14 березня у Лондоні відбудеться відкрита прем’єра. Пізніше навесні 2024-го року пройдуть покази й у партнерських школах та вишах у США — адже герої мають місію розповідати світові про Україну. Усі глядачі зможуть приєднатися і до благодійної мети фільму — підтримки збору на Маріупольський ліцей.

 

Пишаємося нашими талановитими дітьми та бажаємо нових здобутків!

 

Посилання на реєстрацію: