Обрати сторінку

Львівська обласна Мала академія наук стала співорганізатором обласного конкурсу з фінансової грамотності «Лабораторія молодіжних бізнес-ідей». Детальніше про захід написали в інформаційно-аналітичному часописі Львівського національного національного університету імені Івана Франка:

«24 травня 2024 року з метою популяризації фінансової грамотності, розширення фінансових знань і практичних умінь серед учнівської молоді та розвитку у них підприємницьких навичок, командної роботи та самопрезентації на базі факультету управління фінансами та бізнесу проведено II тур обласного конкурсу з фінансової грамотності «Лабораторія молодіжних бізнес-ідей».

Організували конкурс Департамент освіти і науки Львівської облдержадміністрації, КЗ ЛОР «Львівська обласна Мала академія наук учнівської молоді» та кафедра фінансового менеджменту Львівського національного університету імені Івана Франка.

Представлення бізнес-ідей учасниками конкурсу було надзвичайно цікавим і різноманітним. Команди пропонували актуальні ідеї у сфері зеленого та соціального підприємництва, підтримки ЗСУ. Серед них – переробка пластикових відходів, виробництво еко-товарів, притулок для тварин, відбудова зруйнованих міст, допомога військово-промисловому комплексу, використання роботів. Яскраво представлено ідеї молодіжного підприємництва на теренах навчальних закладів – створення штабу психологічної допомоги підліткам, започаткування англомовного, книжкового та кіноклубів, фотозони».

Детальніше: https://lnu.edu.ua/finansova-hramotnist-shliakh-do-uspikhu-dlia-molodi/