😍😍Упродовж тижня з 24 до 28 червня 28 учнів 9-10 класів м. Львова та області навчались у літній профільній школі «Від ідеї до бізнесу», що проходила на базі Економічний факультет ЛНУ імені Івана Франка – офіційна сторінка.
🙂З учасниками літньої школи працювали 11 доцентів економічного факультету, частина з яких – колишні манівці. Аби передати свої знання, до літньої школи завітала Ольга Саніна – R&D маркетолог, підприємиця, блогерка.
🧐Кожна лекція і практичні заняття проводились за різними напрямками, щоб за короткий термін учасники змогли опанувати необхідні навички і знання для створення проєкту бізнес-плану, над яким працювали командами впродовж тижня. У рамках школи учасники відвідали музей Львівський національний університет імені Івана Франка та поспілкувались з деканом економічного факультету.
В останній день школи відбулась презентація проєктів. І оскільки МАН – це країна переможців, то й усі проєкти мали визначені 1, 2 та 3 місця. Учасники отримали сертифікати від МАН та подарунки від економічного факультету ЛНУ імені Івана Франка.☀️
❤️Та оскільки і лекції, і презентації закінчувались оплесками – нам було приємно, що працювали недаремно!❤️